Skip to main content

Mezzanin giver maksimal pladsudnyttelse til Coloplast

Kunde: Coloplast
By: Gøteborg, Sverige
Produkter/services leveret: Mezzanin. Gennemløbsreoler.

coloplast seBaggrund

Coloplast er stolt over at levere produkter, som gør livet lettere for mange af deres kunder. Så da virksomheden havde behov for hjælp til at indrette deres nye distributionscenter, ønskede de en leverandør, der kunne gøre logistikken lettere og mere effektiv.

De produkter, som Coloplast leverer til sine kunder har en meget personlig karakter, og dette ønskede virksomheden afspejlet i sin kundeservice. Dette er en af grundene til at Coloplast valgte Gøteborg til placering af distributionscentret, der servicerer kunder i Sverige, Norge og Finland.

Denne centrale beliggenhed gør det muligt at tilbyde kunderne en høj grad af service, hvor de kan afgive en ordre indtil kl. 14, og stadig være sikker på at modtage den dagen efter. Dette høje serviceniveau betyder at eftermiddagen er en travl periode på lageret. Derfor havde Coloplast behov for en lagerløsning der kunne holde trit med efterspørgslen.

Constructor’s løsning

coloplast se

Constructor’s team har stor erfaring med at levere løsninger, der fungerer både i generelle lagermiljøer og også på mere specialiserede områder som medicinal og farmaceutisk distribution. I mange tilfælde har producenter behov for at tage strenge forholdsregler under opbevaringen for at sikre at produkternes kvalitet ikke er kompromitteret.

Da Coloplast’s udvalg af medicinalprodukter fremstilles på virksomhedens andre faciliteter, var det primære behov for distributionscentret at have et effektivt system til lagring og pluk af store mængder af småvarer.

Constructor udtænkte en løsning med en stor mezzaninkonstruktion på 1800m2, der er udstyret med gennemløbsbaner i pallereoler på både gulvniveau og 1. sal.

Pallelokationerne på øverste niveau anvendes til opbevaring af lette artikler, hvorimod de tunge opbevares på gulvplan. Denne reolløsning rummer flere fordele.

Mezzanin-systemer er perfekte til at udnytte lagerbygningens tilgængelige plads, både i bredde og højde.

  • Mezzanin-konstruktioner kan anvendes til møderum og kontorer.
  • Kan leveres med gittergulv for integration med sprinklersystem.

coloplast seResultatet

“Med mezzanin-installationen udnytter vi pladsen fuldt ud på to niveauer. Derudover har vi brug for mindre udstyr, lay-outet er fleksibelt og kan let ændres, og så har vi kun brug for en gaffeltruck samt et par stablere”. - Ralf Hönig, Lagerchef, Coloplast.

Om Coloplast

Coloplast har hovedkontor i Humlebæk. Virksomheden opererer globalt med mere end 10.000 ansatte der udvikler produkter og serviceydelser inden for områderne stomi, kontinens, urologi, hudpleje og sårbehandling. 

www.coloplast.com