Skip to main content

Constructor leverer win-win løsning til Danske Fragtmænd

Kunde: Danske Fragtmænd (DF)
By: Århus
Produkt leveret: Standard P90 pallereoler, vægsystem og flytbare kontorer

BaggrundPallereoler - Constructor

Danske Fragtmænd (DF) tilbyder et komplet sortiment af logistikløsninger der dækker både dag-til-dag distribution af pakker og gods over hele landet, samt 3PL-opbevaring.

DF’s logistikcenter ligger lige uden for Århus, den næststørste by i Danmark. Centret rummer 106 000 m2 lager, terminaler, administration og langgods-område. Tre ud af syv bygninger ejes af Danske Fragtmænd.

Hver lagerbygning håndterer forskellige typer artikler, men omdrejningspunktet er P90 pallereoler fra Constructor. Der var også brug for flytbare kontorer for at opnå en smidig drift af lageret. 

Constructor’s løsning

Pallereoler - Constructor

P90 pallereol: De galvaniserede P90 pallereoler går op i en højde af 7,5 m og rummer 10.982 pallepladser. Løsningen er fremtidssikret, da det vil være muligt at indsætte et ekstra bæreniveau, der giver yderligere 2.500 pallepladser. Installationen vil da kunne rumme 125.000 tons gods.

Flytbare kontorer: Constructor  har leveret i alt 14 flytbare kontorer som plug-and-play installation,  klar til brug. Et flytbart kontor kan anvendes til flere formål: arbejdsplads, konferencerum eller pauserum.

Resultatet

“Kombinationen af pallereoler og flytbare kontorer er en win-win løsning. Pallereolerne giver stor lagerkapacitet, og kontorerne danner rammerne om et sikkert og roligt arbejdsmiljø.”

Om Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd består af tre separate enheder: Fragtmænd Holding A/S, Danske Fragtmænd a.m.b.a. og 60 uafhængige fragtmænd. Sammen udgør de et landsdækkende transportfirma der dagligt har mere end 1600 køretøjer på vejene.