Skip to main content

Kunde: Harald Nyborg
By: Odense
Produkter leveret: Palleudtræk

1Baggrund

Harald Nyborg har leveret et bredt udvalg af artikler til hus, have, sport og fritid til kunder gennem mere end 100 år. Fra de oprindelige lokaler, der åbnede tilbage i 1904, har virksomheden gennemgået en transformation til i dag at omfatte 33 butikker i Danmark, 13 i Sverige og en succesrig webshop. Med tusindvis af ordrelinier, der skal plukkes hver dag har Harald Nyborg samlet alle artikler på et 20.000 m2 stort centrallager med 13 lagerhaller. 

Virksomheden ønskede en bedre udnyttelse af den tilgængelige plads for at kunne insource et af de eksterne lagre.  

2Constructor's løsning

Et tæt samarbejde mellem Harald Nyborg og Constructor førte til en lagerløsning med palleudtræk 

Pluk fra palleudtræk fungerer godt for virksomheder, der har et bredt udvalg af varer i forskellige størrelser. Palleudtrækkene betjenes efter skuffe-princippet, selv med en fuld last på op til 1000kg. Dette giver stor effektivitet og god ergonomi for plukker 

Palleudtrækkene er monteret på de nederste to niveauer. En gulvmodel med håndtag til gulvniveauet, og en bjælkemodel på niveauet over. Denne kombination giver en perfekt pladsudnyttelse med et minimum af spildplads mellem niveauerne. 

3Resultatet 

Der er installeret palleudtræk i fire nye lagerbygninger samt to af de eksisterende haller. Denne nye lagerløsning har gjort det muligt for Harald Nyborg at insource en ekstern lagerfacilitet.  “Vi er meget tilfredse ikke kun med løsningen, og kvaliteten på palleudtrækkene, men også med hele montageforløbet", fortæller Kurt Øbro, Udviklingschef hos Harald Nyborg.

 

Om Harald Nyborg 

Harald Nyborg A/S er en dansk detailkæde med 33 butikker in Danmark, 13 i Sverige samt en webshop. Virksomheden lagerfører hurtigtomsættelige artikler til hus & have, samt sport og fritid. De blev grundlagt i 1904 med hovedkontor og centrallager i Odense.