Skip to main content

Constructors ekspertise gør kølelagring af minkskind mere sikker og effektiv

Kunde: Kopenhagen Fur
By: Glostrup, Danmark.
Produkter: P90 stigeben og skræddersyede profiler med integrerede ruller

BaggrundPallereoler - Constructor

Kopenhagen Fur er verdens største auktionshus for pels, og eksporten af minkskind er en hurtigtvoksende del af forretningen, hvor omkring 29 millioner minkskind sorteres og opbevares gennem en typisk sæson.

For at kunne opbevare flere skind i hver kasse og dermed opnå øget lagerkapacitet på den  eksisterende plads, indførte Kopenhagen Fur i 2017 vakuumpakning af minkskindene – et træk, der også sikrer, at skindene er bedre beskyttet mod en række miljøfaktorer, herunder temperaturer og fugtighed.

Det betyder at kasserne med minkskind kan opbevares i et varmere miljø end tidligere.

Kopenhagen FurDa den daglige håndtering af kasserne involverer tunge løft og akavede plukkestillinger, har Kopenhagen Fur et konstant fokus på at optimere processen. Det har været på tale at indføre automatisering, men forundersøgelser har vist at den manuelle løsning er mere effektiv.

Constructor’s løsning

Constructor har leveret 2 forskellige lagersystemer. Den første installation af reoler omfattede montering af teflontape på kanten af profilerne for at reducere friktion og gøre håndteringen lettere.

Da det næste lagersystem er over dobbelt så højt som det første system, designede og installerede Constructor en skræddersyet profil med integrerede ruller, der både giver en bedre håndtering og ergonomi for brugerne. I tiden mellem de to installationer har der været udført mange tests for at gøre det lettere for plukkerne at få kassen ud af reolen.

Den ideelle kombination har vist sig at være en mindre rulle kombineret med tape i profilen.

Resultatet

Henrik Bengtsson

"Constructor og Kopenhagen Fur deler en passion for at løse udfordringer som denne, og vi nyder begge godt af samarbejdet. Nøglen til dette projekts succes var at involvere de daglige brugere af Constructors lagersystemer i processen." - Henrik Bengtsson, Teknisk chef, Kopenhagen Fur

Om

Kopenhagen Fur ejes af et kooperativ af 1.500 danske pelsavlere, der forpligter sig til at støtte bæredygtighed, og er et centrum for den internationale pelshandel. Virksomheden eksporterer til Europa og Asien, med Hong Kong og det kinesiske fastland som de største eksportmarkeder. https://www.kopenhagenfur.com/