Skip to main content

Kunde: MO Implements
By: Skive
Produkter leveret: Hi280 Småvarereoler, P90 pallereoler, Kundespecifik dybdestablingsreol

MO ImplementsMO Implements er grossist inden for skov- og landbrug, samt entreprenørbranchen. Virksomheden har specialiseret sig i redskaber til alle typer af maskiner. Det vil sige både redskaber til frontlæssere, læsse- og gravemaskiner. Med så tunge og uhåndterlige maskiner stilles der store krav til lagerløsningerne, ikke kun i forhold til sikkerheden men også håndteringen.

Baggrund

Samarbejdet med Constructor går tilbage til 2012 hvor MO Implements flyttede til nye lokaler. Denne flytning var resultatet af en rivende udvikling, hvor vækstkurven bare gik op og op. Behovet på det tidspunkt var et system til reservedele, og her blev løsningen Hi280 småvarereoler. Siden er systemet blevet udvidet med en mezzanin, så der nu også er reoler på 1. salen.

Løsning

MO ImplementsEn anden udfordring i forhold til sikker opbevaring og håndtering var de forskellige maskiner, som er både lange og ukurante. Her blev standard P90 pallereoler monteret i dobbeltdybde, og forsynet med nethylder. Denne løsning har den fordel at godset kan opbevares på tværs i reolen og dermed løse 2 opgaver på en gang: de kostbare og tunge varer opbevares sikkert, samtidig med at pladsen udnyttes bedst muligt.

Seneste projekt er udsprunget af endnu en vision om at udnytte de tilgængelige kvadratmeter: grenreoler udstyret med gitterriste udgør en dybdestablingsreol til opbevaring af maskiner. Indehaver Martin Gjørtz forklarer: ”Disse maskiner er standardudgaver der ligner hinanden. De har samme arbejdsbredde, så det er fuldstændig ligegyldigt i hvilken rækkefølge de hentes ud af reolen. I denne løsning står de 3 maskiner i højden og 5 i dybden, hvilket giver 15 maskiner, hvor vi ellers kun ville kun opbevare 5. Denne løsning fungerer supergodt, og håndteringen går problemfrit. Vi skal jo ikke køre mange meter med trucken. Samtidig har vi sørget for at overdimensionere reolen, så belastningskapaciteten er i top.

MO ImplementsResultat

MO Implements og Constructor har ikke kun et godt samarbejde omkring lagerløsninger, men også omkring reolsikkerheden. Martin Gjørtz uddyber: ”Vi får det lovpligtige eftersyn udført en gang årligt, og den følges op med en skriftlig rapport. Hvis der er behov for udbedring, får jeg en liste, og så bliver det ordnet. For os er det vigtigt at vi hele tiden har et lager, hvor sikkerheden både er i top og lever op til gældende lovkrav. Men det er kun den ene side af dette samarbejde, den anden som er mindst lige så vigtig, er den sparring vi har. Her kommer Constructor med gode indspark til hvordan vi kan optimere på pladsen, men altid ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv.”

Om MO Implements

Virksomheden blev etableret i starten af 2002, og er importør af maskiner til landbrug, skovbrug og entreprenørbranchen. MO hører til blandt de små og mellemstore virksomheder med syv mand fordelt på administration, salg, lager og teknisk support. Højsæsonen går fra marts til september.