Skip to main content

Napakka havde brug for Hi280 reoler til deres nye lokaler i Helsinki.

Kunde: Napakka OY (indgår I Packoplock Scandinavia AB) 

Lokation: Helsinki, Finland 

Produkter leveret: Hi280 Småvarereol

Napakka er en af de største virksomheder inden for emballagematerialer i Finland, og for nylig blev sortimentet udvidet til at omfatte bred vifte af rengøringsartikler. Kundegruppen er virksomheder i hele Skandinavien og Europa.

Med det stigende salg flyttede Napakka til nye lokaler, som gav mere plads til at fortsætte det effektive arbejde med at opfylde forbrugernes krav. Virksomheden havde brug for en leverandør af lagerløsninger til at udstyre deres lager med reoler.

Hi280 shelving for NapakkaBaggrund

Da virksomheden sælger mindre ting som rengøringsartikler og emballagematerialer, er der behov for lettilgængelige enheder, der giver et organiseret system til at øge arbejdsproduktiviteten.

Som medlem af Packoplock Scandinavia Group, moderselskabet for en lang række emballagevirksomheder i hele Skandinavien med base i Sverige, blev Napakka rådet til at bruge Hi280 reolerne, da de er blevet brugt i hele gruppen med gode resultater.

Vores løsning

En indledende undersøgelse af lageret og den interne logistik fastslog at Hi280 reolerne ville kunne udnytte den tilgængelige plads og dermed give ekstra lagerkapacitet.

Resultatet

Hi280 shelving being loaded Der blev installeret over 1.000 meter reoler fordelt på to etager for at sikre praktisk og lettilgængelig opbevaring. Denne løsning gav et mere funktionelt og organiseret system, især til ordrepluk og genopfyldning af lageret.

Installationen af Hi280 reolerne har forkortet gennemløbstiderne, og flere ordrer er blevet ekspederet på kortere tid. Dette skyldes en bedre organisering og placering af produkter, der giver en mere effektiv drift. Derudover giver reolsystemet et mere ergonomisk arbejdsmiljø, der sikrer medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Dette forbedres også af den tilgængelige plads mellem gangene, der giver mere plads til, at medarbejderne kan passere hinanden og undgå forstyrrelser i ordreplukningsprocessen.

Pre-galvanised Hi280 shelvingDe pre-galvaniserede reoler har et rent og moderne look med en blanding af åbne og lukkede reoler til forskellige formål. Systemet giver virksomheden mulighed for at udvide med flere reoler, skulle behovet opstå i fremtiden.

"Vi er så tilfredse med slutresultatet" fortæller Ville Koskinen, salgschef. "Samarbejdet med Constructor har været fremragende gennem hele projektet. Efter vi modtog anbefalingen om at bruge Hi280 reoler, er alt gået glat, og det endelige resultat er blevet fantastisk."

Om Napakka OY

Virksomheden blev grundlagt i 1984 og sælger et bredt sortiment af pakkematerialer i Finland, såsom kasser, poser og indpakningspapir. Derudover sælger de rengøringsudstyr, hygiejneprodukter og kontorartikler til virksomheder. Napakke OY er medlem af Packoplock Scandinavia Group.