Skip to main content

Kunde: Partykungen
Lokation: Sverige
Produkt leveret: Hi280 Småvarereol

Partykungen er en webshop-virksomhed, der er vokset sig større og større. Forretningsideen er at tilbyde et stort og bredt udvalg af udklædningstøj, fest- og gaveartikler.

Hyllställ HI280 Partykungen - ConstructorGennem årene er virksomheden flyttet flere gange, og med de nye lokaler råder man nu over 5 700 kvadratmeter i en central lokation, tæt på E4. Baggrunden for den seneste udvidelse var først og fremmest behovet for mere plads på grund af øget efterspørgsel. Men sortimentet er faktisk ikke blevet større, men derimod blevet udvidet med mange flere varianter inden for samme produktkategori.

I dag har Partykungen ca. 20 000 artikler på lager og med et konstant ordreflow og ordrepluk var ønsket at undgå for lang lukketid, mens virksomheden flyttede til nye lokaler.

Constructor's løsning

Hyllställ HI280 - ConstructorConstructor har levereret både pallereol P90 og småvarereol Hi280 til Partykungen, men det er ikke de 1100 pallepladser, der tiltrækker opmærksomheden. Det gør derimod de mange småvarereoler med hele 14 748 hyldemeter, samt det faktum at hele systemet blev monteret på kun 3 uger.

Det siger sig selv, at montagearbejdet med en så stram tidsplan var en nøglefaktor for denne leverance, hvor der i gennemsnit plukkes 600 ordrer hver dag.

“Vi har helt bevidst valgt at købe nye reoler. Dels gjorde det flytningen lettere, men det var samtidigt også den billigste løsning sammenlignet med at tage de gamle med. Tænk på den tid, det tager først at pakke alle varer ned fra hylderne, dernæst demontere reolerne, flytte dem til det nye lager, genmontere dem og så pakke alle varer ud og lægge dem tilbage på plads. Så varerne blev reelt flyttet direkte fra reol til reol for at have så kort nedetid som muligt.” 
Jeff Jansson, Partykungen


Om Partykungen

Partykungen.se drives af virksomheden Partyking AB i Gävle. Virksomhedens forretningside er at tilbyde et stort sortiment af fest- og gaveartikler samt udklædningstøj online. Partykungen har arbejdet med internet som platform siden 2005, og i 2009 åbnede webshop-virksomheden Partykungen.se.

www.partykungen.se