Skip to main content

Constructor leverer den perfekte løsning til skobrandet Schuh.

Kunde: Schuh
Lokation; Midlands, England
Produkter leveret: Småvaremezzanin

Baggrunden

Siden åbningen af den første Schuh-butik i Edinburgh i 1981 har dette førende skobrand nu 100 butikker og en succesfuld webshop der dækker hele Europa. I årenes løb har de også vundet en række priser, herunder Micros Grand Prix Golden Chariot Award for Delivery Excellence.

Schuh ønskede en lagerløsning der kunne leve op til kundernes krav til leveringsservice, og investerede derfor i et sydligt distributionscenter. Det regionale distributionscenter ligger centralt placeret og kan derfor sikre dag-til-dag levering i hele Storbritannien.

Løsningen

Schuh UKDet startede med en analyse for at fastslå, hvilke produkter der ville opfylde Schuhs krav. Dette omfattede at skabe separate lagerområder for at holde lageret til detailbutikken adskilt fra distributionscentrets lager. Dermed skabes plads til administration og pakning med et formål at få mest muligt ud af den tilgængelige højde.

Løsningen blev en småvaremezzanin, der er seks meter høj. Mezzaninen er i to etager med åbne gittergange og mezzaningulv understøttes af ryg mod ryg-reoler. Denne løsning gav det største antal lagerlokationer. Systemet indeholder også en vareelevator, en sliske til forsendelser og pakkebænke på mezzanin-niveauet.

Resultatet

Schuh UK

"Vi har arbejdet sammen med Constructor i en årrække og stolede derfor på, at de kunne designe den bedste lagerløsning til os. Dette dobbeltetages reolsystem har bestemt givet os det, vi har brug for: masser af lagerplads, mens den galvaniserede finish giver vores nye distributionslager et lyst og moderne look", fortæller Donald Hutchison, logistikchef

Om Schuh

Den første Schuh åbnede i 1981 i Edinburgh som en uafhængig skobutik. Succesen betød hurtig vækst i mange forretninger fordelt i Storbritannien og Irland.

Introduktionen af en webshop i nullerne gav næring til væksten, og i 2011 blev Schuh opkøbt af Genesco Inc. Genesco Inc. sælger fodtøj, hovedbeklædning, sportstøj og tilbehør i mere end 2.455 detailbutikker i USA og Canada, hovedsageligt under navnene Journeys, Lids og Johnston & Murphy.

www.schuh.co.uk