Skip to main content

State-of-the-art lagerløsninger på LogiMAT 2020

LogiMAT er den største messe for intralogistiske løsninger og processer i Europa. Messen afholdes i år fra 10.-12. marts i Stuttgart.

LogiMAT 2020På standen har du mulighed for at få en fagsnak med vore eksperter, samt få live demonstrationer af flere produkter.

Blandt nyhederne på standen finder du næste generation af vores lagerautomat TORNADO UHD, udstyret med  nyeste teknologi og TCPlus software. Sikker, ergonomisk og fejlfri pluk er blandt fordelene ved TORNADO UHD. Lagerautomaten udnytter den tilgængelige plads, og sparer tid bl.a. via en batchplukke-funktion.

Logimat 2020Du vil også få et første indblik i vort nye Automation-univers, og høre om de automatiske lagerløsninger, vi har under udvikling. Dette er et nyt og spændende område for os, kom og hør om fremtidens intelligente, automatiske lagre!

På standen finder du også vore populære og svært alsidige produkter, så som MOVO mobile pallereoler, der kan anvendes i mange lagermiljøer, med temperaturer helt ned til -40°. MOVO kan optimere dit eksisterende lager, så du får flere pallepladser – og med fuld adgang til dem alle! Med palleudtræk monteret i Pallereol P90 får du et effektivt, sikkert og ergonomisk materialeflow. Og så findes de både i manuelle og elektriske udgaver.

Logimat 2020Uanset dine krav til en lagerløsning kan vi hjælpe dig på vej. Vore produkter og systemer er fleksible – de kan være mobile eller stationære. De er kompatible og kan vokse med din virksomhed. Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, for dermed at kunne levere en lagerløsning, der er skræddersyet til din intralogistik!

Er du nysgerrig på hvad LogiMAT og vi kan tilbyde? Så kig forbi vor stand til en kop kaffe og en snak om din lagerløsning.

Læs mere om LogiMAT 2020 her.

Andre nyheder
Seneste nyheder