Skip to main content

5 fordele ved småvaremezzaninen

Lageropbevaring er forbundet med mange omkostninger, og som regel gælder at jo større lageret er, jo større er driftsomkostningerne. Derfor giver det mening at udnytte den tilgængelige plads fuldt ud, og det betyder ikke kun at kigge på gulvpladsen, men også højden.

multi-tierTakket være moderne lagerløsninger er det muligt at opbevare produkter i højden, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller effektivitet.

En af disse løsninger er småvaremezzaninen, der har den yderligere fordel at den ikke kræver automatisering for at gå i højden.

Hvad kan en småvaremezzanin gøre for dit lager?

Småvaremezzaninen tilbyder forskellige niveauer, med mulighed for at have forskellige højder på etagerne og mellemgangene. Det giver størst mulig udnyttelse af den tilgængelige vertikale plads. Mezzaninen bygges separat og er ikke en del af bygningens struktur.

multi-tierHver individuelt niveau har adgang via trapper, og kan indrettes med småvarereoler der er tilpasset de forskellige produkttyper.

Småvaremezzaninen er særlig velegnet til virksomheder der sælger mindre produkter, f.eks. medicinal eller reservedele. Med andre ord produkter der plukkes manuelt.

Plukkerne har hurtig og sikker adgang til ethvert produkt på ethvert niveau til enhver tid. Småvaremezzaninen fjerner behovet for stort håndteringsudstyr, f.eks. gaffeltruck. 

Fem fordele ved småvaremezzanin

Vi har nævnt nogle af dem, men det er værd at gentage at særligt for virksomheder der er ved at løbe tør for lagerkapacitet, kan en småvaremezzanin være et godt alternativ til en kostbar flytning.

multi-tier

 1. Maksimerer pladsudnyttelsen i højden, og øger lagerkapaciteten betydeligt. Mezzaninen kan også integreres med andre lagerløsninger.
 2. Småvaremezzaninen er et godt alternativ til en flytning, og derfor en mere kosteffektiv løsning.
 3. Velegnet til manuelt pluk af operatører, og bidrager til en hurtigere plukkeproces.
 4. Undgå omkostninger til automatisering, da småvaremezzaninen optimerer plukkeeffektiviteten.
 5. Fjerner behovet for pladskrævende håndteringsudstyr, så som gaffeltruck.

 

Vores småvaremezzanin

Constructor's Hi280 småvaremezzanin består af en integreret mezzanin og småvarereoler på to eller flere niveauer. Perfekt hvis du har et større lager med mange forskellige varetyper.

multi-tierHi280 Småvaremezzaninen tilbyder som standard følgende egenskaber og fordele:

 • Et effektivt design der giver betydelig besparelse på konstruktionsomkostningerne
 • Baseret på det velkendte hyldesystem Hi280
 • Heavy-duty stigeben der bærer belastningerne fra etagerne over
 • Stor robusthed ved de individuelle komponenter giver optimal opbevaring
 • Sprinkler- og lysinstallationer kan hurtigt integreres
 • Tilbehør som trapper, gelænder og pallesluser kompletterer systemet

Der er to andre vigtige overvejelser, hvis du planlægger en småvaremezzanin: For det første skal du undersøge om der er behov for en byggetilladelse, og dernæst er det vigtigt at udføre et grundigt sikkerhedstjek af strukturen. Vi kan rådgive dig om begge dele.

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder