Skip to main content

Constructors lagerløsning holder VMS Group kørende

Det er aldrig et godt tidspunkt, når en komponent går i stykker eller har brug for service, uanset branche.

Men når de pågældende komponenter anvendes i skibe, kraftværker og offshore-industrien, er det altafgørende at få dem repareret i en fart.   

VMS Group sætter en ære i deres evne til at servicere og reparere alle typer af væsentlige komponenter fra disse brancher, herunder dieselmotorer, turboladere, gearkasser og propeller.

På grund af stramme deadlines gør virksomheden en enorm indsats for at yde god kundeservice, herunder at holde deres lagerfaciliteter kørende døgnet rundt 365 dage om året.  

Tornado, VMSVirksomheden havde brug for en lagerløsning til deres lager i Frederikshavn, der gjorde det muligt at følge med efterspørgslen. I tæt samarbejde med kunden har Constructor udviklet en tre-i-en løsning, der opfyldte alle VMS Groups behov. Løsningen består af: 

Tornado Lagerautomat, der er ideel til opbevaring af små emner, rummer 190 kvm reoler på et areal på kun 12 kvm.  

Tre dobbelte P90 Smalgangsreoler, der udnytter en loftshøjde på 8 meter.  

En mezzanin-konstruktion der har skabt endnu mere plads og mulighed for opbevaring af de mest pladskrævende og uhåndterlige genstande.  

"Denne lagerløsning sætter VMS Group i stand til at opbevare hvad som helst, der kommer vores vej,” fortæller lagerchef Bo Greve. ”Alle tre systemer udnytter pladsen optimalt og har endda frigjort plads." 

Læs mere

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder