Skip to main content

Constructor deltager igen på hi Tech & Industry Scandinavia

Det er en særlig fornøjelse at meddele, at Constructor Danmark udstiller på hi Tech & Industry Scandinavia, den førende messe for teknologi og industri i Skandinavien. Dansk erhvervsliv kan igen mødes fagligt og personligt på messer, og selvom online mødeværktøjer har været uvurderlige det sidste halvandet år, er der noget lige så uvurderligt i at mødes personligt.

Hi21hi Tech & Industry Scandinavia løber fra 5. til 7. oktober med foreløbig 700 udstillere fra forskellige lande.

Med 57 år bag sig har hi-messen udviklet sig til at være stedet, hvor hele branchen samles i tre intense dage med fokus på netværk, inspiration og viden.

Messen repræsenterer det bedste af det bedste fra Skandinavien, på tværs af sektorer som automatisering og robotter, maskiner og udstyr, intern logistik og madteknologi.

Vort team har base på stand H6120, hvor vi med glæde byder dig velkommen inden for til en snak om netop din lagerlogistik.

>> Brug koden hi-20396 og hent en gratis billet <<

Hi21På standen kan du se følgende produkter:

 • Pallereoler til optimal udnyttelse af eksisterende plads med hurtig adgang til pallegodset.
 • Mobile pallereoler, der kan give dig op til 50% mere plads på eksisterende lager, eller op til 150% mere lagerkapacitet
 • TORNADO lagerautomat, et automatisk lagersystem, der udnytter bygningens højde og dermed optager begrænset gulvplads.
 • Lagerreol LS3 - med sit modulære design og hurtige montering kan du opnå maksimal lagerkapacitet, uanset hvor meget plads du har til rådighed
 • Hi280 småvarereoler – et reolsystem der vokser med dine behov. Det kan bygges som et traditionelt reolsystem, kombineres med en mezzanin eller køre på skinner i gulvet.

Hi21Enhver der arbejder med lagerlogistik, forstår vigtigheden af at udnytte hver eneste kvadratmeter, og af samme grund designer og fremstiller vi lagersystemer, der kan spare op til 70% af den eksisterende gulvplads, reducere plukfejl med op til 70% og reducere plukketider med mere end 60%.

Med en bred vifte af løsninger, der dækker både manuel samt semi- og fuldautomatisering er vi den rette samarbejdspartner, der kan bringe øget kapacitet, produktivitet og effektivitet til din lagerlogistik.

Lægger du vejen forbi Herning, så kig forbi Hal H, stand 6120. På gensyn!

 

TrygtMCH – Covid-19

Genåbningsplanen med lempelser af corona-restriktionerne har også positiv betydning for hi Tech & Industry Scandinavia i MCH Messecenter Herning.

Lempelserne betyder, at messen kan gennemføres under stort set normale vilkår.

Der er ikke længere krav om mundbind, og der er til september/oktober heller ikke krav om coronapas for messer, møder og konferencer, der alle kan gennemføres uden arealkrav og uden en øvre grænse for antal deltagere.

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder