Skip to main content

Constructor er kåret som eliteleverandør

Det er ikke nyt at Constructor leverer lagerløsninger til det offentlige, det har vi gjort gennem mange år. Men det er første gang at vi er blevet kåret som eliteleverandør, og det er vi meget stolte af.

DK Elite Supplier 2020En eliteleverandør er blandt de største leverandører til offentlige myndigheder inden for sin branche. De offentlige myndigheder er på tværs af alle sektorer (kommuner, regioner, stat, forsyningssektor og selvejende institutioner.

Det er UdbudsVagten der står bag kåringen som foretages på baggrund af en årlig analyse. Her ser man på hvor meget der er faktureret til det offentlige, ikke kun totalt men også fordelt på brancher.

For at blive kåret til eliteleverandør skal man være blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor. Og det er en præstation som vi er meget stolte over.

En af de medvirkende årsager til denne kåring skyldes bl.a. det samarbejde som Constructor indgik med DALO (Defence Acquisition and Logistics Organisation) tilbage i 2018. Samarbejdet dækker levering af lagerløsninger og udførelse af lovpligtige reoleftersyn på Forsvarets depoter og lagre. Et samarbejde som for alvor tog fart hen over 2019.

DK Elite Supplier 2020Gennem en årrække har Constructor også leveret til sygehuse som netop i disse år gennemgår store opgraderinger i forhold til bl.a. deres logistik. Især lagerautomater er blevet vældig populære takket været deres pladsudnyttelse og store effektivitet i forhold til plukketider og præcision.

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder