Skip to main content

Constructor er kåret som eliteleverandør

Det er ikke nyt at Constructor leverer lagerløsninger til det offentlige, det har vi gjort gennem mange år. Men det er første gang at vi er blevet kåret som eliteleverandør, og det er vi meget stolte af.

DK Elite Supplier 2020En eliteleverandør er blandt de største leverandører til offentlige myndigheder inden for sin branche. De offentlige myndigheder er på tværs af alle sektorer (kommuner, regioner, stat, forsyningssektor og selvejende institutioner.

Det er UdbudsVagten der står bag kåringen som foretages på baggrund af en årlig analyse. Her ser man på hvor meget der er faktureret til det offentlige, ikke kun totalt men også fordelt på brancher.

For at blive kåret til eliteleverandør skal man være blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor. Og det er en præstation som vi er meget stolte over.

En af de medvirkende årsager til denne kåring skyldes bl.a. det samarbejde som Constructor indgik med DALO (Defence Acquisition and Logistics Organisation) tilbage i 2018. Samarbejdet dækker levering af lagerløsninger og udførelse af lovpligtige reoleftersyn på Forsvarets depoter og lagre. Et samarbejde som for alvor tog fart hen over 2019.

DK Elite Supplier 2020Gennem en årrække har Constructor også leveret til sygehuse som netop i disse år gennemgår store opgraderinger i forhold til bl.a. deres logistik. Især lagerautomater er blevet vældig populære takket været deres pladsudnyttelse og store effektivitet i forhold til plukketider og præcision.

Andre nyheder
Seneste nyheder