Skip to main content

GMH på LogiMAT 2019

LogiMAT er nu på 17. år en af de førende fagmesser inden for Intralogistik-løsninger og processtyring i Europa.

„For os er LogiMAT årets vigtigste messe, hvor branchefolk og beslutningstagere kommer med konkrete projekter - på jagt efter specifikke løsninger. Det er 3 dage med fuld fart, hvor der reelt bliver hentet ordrer, og det ser vi frem til igen i år", fortæller Dagmar Brovot, Marketingchef hos Dexion, Tyskland.

Dexion, der indgår i Gonvarri Material Handling, præsenterer på årets LogiMAT-messe lagersystemer og -løsninger til optimering af processer og reduktion af omkostninger. Der vil være både statiske og mobile løsninger, kompatible og kombinerbare, standard eller skræddersyede til kundens behov.

Blandt de mobile finder du MOVO. Mobile pallereoler (MOVO) er en dynamisk lagerløsning, der kan give op til dobbelt så meget lagerkapacitet på samme areal, sammenlignet med konventionelle pallereoler.

En anden er vores Shuttle system, der er en semi-automatisk lagerløsning til kompakt opbevaring og håndtering af pallegods.

Highlightet er Lagerautomaten Tornado med den nyeste teknik. Høj fart kombineret med lav støj, samt computer-styret opbevaring og et liftsystem betyder at TORNADO Lagerautomat er designet til at give maksimal lagerkapacitet på mindst muligt areal. Ved at anvende gods-til-plukker princippet kan der hentes store besparelser i vente- og gangtid for operatøren, samt færre fejlpluk. Resultatet er højeffektiv og energibesparende lagerlogistik

Kom og mød os i Hal 5, Stand A61.

Du kan finde mere information om LogiMAT 2019 herwww.logimat-messe.de

Om Gonvarri Material Handling:

 • Gonvarri Material Handling består af de 4 brands: Constructor, Kasten, Dexion og PSS, og er en af Europas førende producenter af lagerløsninger.
 • Gonvarri Material Handling har en stærk og rig historie med århundreder af erfaring, som giver kunderne adgang til et globalt netværk af ekspertise inden for lager og logistik.
 • Med en markedsdækning over det meste af verden har koncernen hjulpet nogle af verdens førende brands, samt banebrydende små og mellemstore virksomheder.
 • Målet er at supportere kunder og partnere med lagerindretning, montage og daglig service og support.
 • For yderligere information besøg www.gonvarri-mh.com eller www.constructor.dk
Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder