Skip to main content

Se dit lager komme til live (på et online møde)

Enhver begyndelse er en udfordring, men samtidig også et skridt fremad. Hvis du ikke tidligere har samarbejdet med os, vil nedenstående give dig en hurtig introduktion til vores forretning. Hvis vi til gengæld har samarbejdet før, har du forhåbentligt allerede oplevet at vi er et team af professionelle og erfarne reoleksperter.

Book et online mødeUanset hvad vil vi gerne introducere dig til en ny service som vi lancerer for at give dig bedst mulig support til dit næste projekt.

Online møder

For at yde bedst mulig og effektiv support giver vi dig mulighed for at booke et online møde som senere kan følges op med et fysisk møde. I løbet af mødet vil vi demonstrere:

1. 3D grafik af dit lager – ved hjælp af nyeste 3D design værktøjer kan vi vise dig, hvordan vores produkter kan tilpasses den tilgængelige plads på dit lager ved at:

 • vise en 3D real time grafik af din bygning som den vil se ud og fungere med pallereolerne
 • generere 2D tekniske tegninger med layout og de forskellige reolfag
 • specificere en materialeliste der tydeligt viser alle projektdele, inklusiv beslag og tilbehør
 • visualisere hvordan lageret vil se ud, når produkterne er monteret.

Virtual MeetingOg en anden af fordelene ved disse moderne værktøjer er at de kan reducere tilbudsfasen med op til 50%, sammenlignet med traditionelle fremgangsmåder.

2. Fremtidssikker investering – det er vigtigt at den lagerløsning du overvejer, er den bedste … også på lang sigt.

Mange af vores kunder har stadig glæde af den investering de foretog hos os for 15-20 år siden, også selv om deres logistik har udviklet sig undervejs. Dette skyldes bl.a. at vores systemer kan omkonfigureres, så de følger udviklingen på dit lager.

Virtual Meeting

Den kendsgerning at produkterne har stor modstandsdygtighed selv i krævende miljøer er afgjort et plus, men vi lægger også stor vægt på at den lagerløsning vi leverer, passer til fremtidsplanerne for din virksomhed.

Med en lagerløsning fra Constructor får du ikke kun ekstra lagerkapacitet. Vi kigger derimod på det fulde billede for at lære, hvor du kan opnå en bedre ROI (Return on Investment). Her lader vi vort fulde team af eksperter undersøge, hvor der skal sættes ind for at forbedre effektiviteten. Det kan bl.a. være plukkeprocessen, hvor øget plukketid og færre plukkefejl kan give gevinster.

Klik her for at booke et online møde med vore eksperter
– og se dit lager komme til live!

Andre nyheder
 • 12807
  24-07-2023

  Fordele ved at bruge robotteknologi på dit lager

  Vi hører sjældent at vi har brug for mindre automatisering. På globalt plan bruges robotteknologi på flere og flere lagre, og antallet af robotter forventes mere end fordoblet frem mod år 2030, primært på grund af øget lagerautomatisering.
 • 13220
  11-04-2023

  LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

  Efter ​​LogiMAT sidste år vendte tilbage med succes, starter vi nu næste kapitel i messens historie. LogiMAT er både et nøgleevent, når det kommer til seneste trends inden for intralogistik samt i egenskab af et talerør for vores branche. Besøg os på LogiMAT 2023 i Stuttgart!
 • 12706
  19-01-2023

  5 tips når du skal vælge leverandør af lagerreoler

  Valget af den rigtige lagerløsning til dit lager sker gennem en afvejning af fordele og ulemper, samt at finde den rigtige leverandør. Her følger 5 tips der kan hjælpe dig gennem processen og ende med den perfekte løsning og leverandør.
Seneste nyheder