Skip to main content

TORNADO holder Palby Marines logistik på rette køl

Det er fast arbejde at vedligeholde en båd - uanset størrelsen. Der er altid en reservedel eller vigtig komponent, der skal udskiftes. Dertil kommer ønskelisten med must haves, der vokser år efter år, og det er let at se hvordan Palby Marine er blevet sådan en succes.

Palby Marine, DenmarkSom landets største grossist af maritimt udstyr og reservedele er Palby Marine en virksomhed, der har behov for en lagerløsning, der gør dem i stand til at lagerføre et bredt udvalg af reservedele og tilbehør. Og det skal være en løsning, der garanterer hurtig pluk og levering.

Investering i fremtiden

Med mere end 10.000 varenr. på lager var vejen frem en automatisering af lagerfunktionen. Så tilbage i 2009 tog Palby Marine beslutningen om at investere i en TORNADO lagerautomat fra Constructor.

Palby Marine, DenmarkInvesteringen betalte sig, og efterfølgende har virksomheden investeret i flere automater. For et par år siden tog Palby Marine skridtet og implementerede batchpluk-funktionen. Resultatet var så godt, at man indkøbte yderligere to TORNADO'er.

Som Carsten Halling, Lagerchef forklarer: “Oprindeligt var det tanken at vi skulle ende ud med fire lagerautomater, men vi har fået en del mere småvarer end forventet. Samtidig har vi opnået store gevinster i forhold til tid og plads, så nu regner vi faktisk med at indkøbe yderligere et par automater fremadrettet.”

Læs mere og se en video her.

Andre nyheder
 • 12807
  24-07-2023

  Fordele ved at bruge robotteknologi på dit lager

  Vi hører sjældent at vi har brug for mindre automatisering. På globalt plan bruges robotteknologi på flere og flere lagre, og antallet af robotter forventes mere end fordoblet frem mod år 2030, primært på grund af øget lagerautomatisering.
 • 13220
  11-04-2023

  LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

  Efter ​​LogiMAT sidste år vendte tilbage med succes, starter vi nu næste kapitel i messens historie. LogiMAT er både et nøgleevent, når det kommer til seneste trends inden for intralogistik samt i egenskab af et talerør for vores branche. Besøg os på LogiMAT 2023 i Stuttgart!
 • 12706
  19-01-2023

  5 tips når du skal vælge leverandør af lagerreoler

  Valget af den rigtige lagerløsning til dit lager sker gennem en afvejning af fordele og ulemper, samt at finde den rigtige leverandør. Her følger 5 tips der kan hjælpe dig gennem processen og ende med den perfekte løsning og leverandør.
Seneste nyheder