Skip to main content

TORNADO holder Palby Marines logistik på rette køl

Det er fast arbejde at vedligeholde en båd - uanset størrelsen. Der er altid en reservedel eller vigtig komponent, der skal udskiftes. Dertil kommer ønskelisten med must haves, der vokser år efter år, og det er let at se hvordan Palby Marine er blevet sådan en succes.

Palby Marine, DenmarkSom landets største grossist af maritimt udstyr og reservedele er Palby Marine en virksomhed, der har behov for en lagerløsning, der gør dem i stand til at lagerføre et bredt udvalg af reservedele og tilbehør. Og det skal være en løsning, der garanterer hurtig pluk og levering.

Investering i fremtiden

Med mere end 10.000 varenr. på lager var vejen frem en automatisering af lagerfunktionen. Så tilbage i 2009 tog Palby Marine beslutningen om at investere i en TORNADO lagerautomat fra Constructor.

Palby Marine, DenmarkInvesteringen betalte sig, og efterfølgende har virksomheden investeret i flere automater. For et par år siden tog Palby Marine skridtet og implementerede batchpluk-funktionen. Resultatet var så godt, at man indkøbte yderligere to TORNADO'er.

Som Carsten Halling, Lagerchef forklarer: “Oprindeligt var det tanken at vi skulle ende ud med fire lagerautomater, men vi har fået en del mere småvarer end forventet. Samtidig har vi opnået store gevinster i forhold til tid og plads, så nu regner vi faktisk med at indkøbe yderligere et par automater fremadrettet.”

Læs mere og se en video her.

Andre nyheder
Seneste nyheder