Skip to main content

Constructor leverer smagfuld løsning til FoodService Danmark

Den større efterspørgsel efter kvalitetsfødevarer gav FoodService Danmark et problem: hvordan kunne de opretholde kundetilfredshed, når de samtidig var ved at løbe tør for lagerplads? 

dkfs1Som førende leverandør til kantiner, restauranter og professionelle køkkener over hele Danmark, oplever virksomheden en fænomenal vækst i salget, især i Storkøbenhavn. Med et stærkt ry for friske produkter og et stort fokus på miljøet, var der behov for en øjeblikkelig udvidelse af lagerkapaciteten. Da det ikke lykkedes FoodService Danmark at finde en eksisterende lagerbygning, der var stor nok til at rumme fremtidig vækst, blev byggeriet af eget lager igangsat i IshøjSamtidig fik Constructor til opgave at starte arbejdet med at designe den rigtige lagerløsning  

Som Allan Thy, der er Warehouse Manager hos FoodService, forklarer kan hemmeligheden bag projektets succes findes i den omfattende erfaring, som Constructor kunne bidrage med“Vi overtog en bygning, der ikke var klar, men det hjalp Constructor os med hurtigt at blive, takket være deres fleksible og effektive tilgang til at opnå resultater inden for en snæver tidsramme.” 

dkfs2Constructor leverede og installerede flere forskellige lagersystemer for at opfylde FoodService Danmark’s forskellige behov for opbevaring. Installationen omfatter standard P90 pallereoler, P90 gennemløbsreoler, pickflow og standard Hi280 lagerreoler, der hver især er placeret i zoner med køl/frys eller tørvarer.  

Vi har nu et højeffektivt, fremtidssikret lager, der giver os betydelige tidsbesparelser takket være mere effektivt pluk” konkluderer Allan.

Om FoodService Danmark 

FoodService Danmark er en ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark. Med en unik formatportefølje serviceres alle typer af foodservice kunder med unikke fødevareløsninger med særligt fokus på ferskvarer og høj service. 55 lastbiler afgår hver dag fra lageret i Ishøj. 

Andre nyheder
Seneste nyheder