Skip to main content

Navn: FoodService Danmark
By: Ishøj
Produkter leveret: P90 pallereol, Gennemløbsreoler, Pickflow og standard Hi280 stålreoler

FS1Baggrund 
FoodService Danmark der er en af landets ledende leverandører til foodservice sektoren, har to centrallagre – et tæt på København, og et i det vestlige Danmark. Som et resultat af en betydelig vækst gennem de seneste par år, især i hovedstadsområdet, begyndte virksomheden at få pladsproblemer i sin daværende lagerløsning. Med fremtidsplaner der bød på yderligere vækst, var det tid til at finde en løsning, der kunne give mere lagerkapacitet. Det betød samtidig en beslutning om enten at bygge nyt lager, eller købe en eksisterende med efterfølgende tilpasning i forhold til FoodService Danmarks behov.

Da det ikke var muligt at finde en tilstrækkelig stor bygning, faldt valget på at bygge nyt, og Constructor fik til opgave at designe og implementere en skræddersyet lagerløsning til det nyopførte lager i Ishøj. Lageret er designet, så det kan vokse med den planlagte ekspansion og samtidige huse to af virksomhedens specialistselskaber, HKI Ost og PRIMA frugt.

FS2Constructor’s løsning
Constructor har leveret og installeret et omfattende udvalg af lagerløsninger for at opfylde FoodService Danmark’s specielle behov for opbevaring. F.eks. er der installeret P90 standard pallereoler, gennemløbsreoler, pickflow og standard Hi280 stålreoler i zoner med køl/frys samt tørvarer.

Zonerne er indrettet med plukkesektioner på grundniveau, mens de øvre niveauer anvendes til ‘buffer’ lager. Løsningen giver en stor grad af fleksibilitet, og betyder at FoodService Danmark kan styre levering og efterspørgsel, samt sæsonvarer mere effektivt.

FS4Resultatet
“Vi har fået et højeffektivt lager, der tillader ABC-optimering af vore lagervarer. Det betyder at vi har opnået betydelige tidsbesparelser takket være mere effektiv plukning. En stor del af grunden til projektets succes skal findes i den omfattende ekspertise, som Constructor råder over i forhold til at specificere det rigtige system til opbevaring og håndtering. Vi overtog en bygning, der ikke var klar, men Constructor sikrede at det blev vi hurtigt, med en smidig og effektiv tilgang til at opnå resultater inden for en snæver tidsramme.”
Allan Thy, Warehouse Manager

Om FoodService Danmark
FoodService Danmark er en ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark. Med en unik formatportefølje serviceres alle typer af foodservice kunder med unikke fødevareløsninger med særligt fokus på ferskvarer og høj service. 55 lastbiler afgår hver dag fra lageret i Ishøj.

www.foodservicedanmark.dk